Ruga Lugojeană revine în centru, dar Lugoj Beer Fest se poate desfășura la… Plopi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Organizatorii Rugii Lugojene, unul dintre  cele mai importante evenimente ale verii la Lugoj, se va desfășura până la urmă tot în centrul orașului, ca pe timpul fostei administrații, mai exact în fața Primăriei, nu în zona „La Plopi”, așa cum se dorea inițial.

Motivul mutării rugii din zona plopilor este lipsa de soluții pentru curentul electric care va anima scena și va pune restul elementelor în mișcare. La ruga din acest an, invitați speciali sunt cei de la Carla’s Dreams. Evenimentul va avea loc în zilele de 14 și 15 august, așa cum e tradiția la Lugoj.

Organizatorii, Asociația Lumea Voluntarilor, au anunțat că invitații vor fi, în 14 august, Carla’s Dreams, Phaser și Dj Kuky, iar în 15 august, seară dedicată folclorului, vor urca pe scena din fața Primăriei: Carmen Popovici-Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Maria Borțun, Remus Grosu și grupul instrumental condus de Cristian Bălteanu.

În cadrul evenimentului va exista un parc de distracții, cât și o zonă pentru servirea mesei. Accesul este gratuit. Proiectul este finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj cu suma de 191.250 de lei.

Ne întrebăm cum au acordat evaluatorii 86 de puncte unui proiect care nu avea stabilite toate detaliile privind locația și desfășurarea.

Al doilea eveniment al anului, Lugoj Beer Fest, fostul festival al berii, finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj cu suma de 300.000 de lei, va avea loc în zilele 16, 17 și 18 septembrie 2022, în zona „La Plopi”.

Se pare că pentru organizatorii acestui eveniment, Asociația Festivaluri Pentru Tineri, lipsa de soluții pentru curentul electric care va anima scena și va pune restul elementelor în mișcare nu constituie un impediment.

Dar aici apare o altă problemă. După cum spun organizatorii, la Lugoj Beer Fest nu vor fi mici.

Cum să organizezi un festival al berii fără mici?

Mai bine un festival al berii fără bere, decât un festival al berii fără mici.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.