Reţeta săptămânii / Tigaie de carne tocată cu paste

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ingrediente: (4 porții): 500 g penne, 150 g telemea, 500 g carne tocată amestec vită-porc, 425 ml roșii conservă, sare aromată cu ierburi, 2 linguri ulei de măsline, 1-2 ierburi aromatice, piper, zahăr.

Preparare: Pennele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Prăjește carnea tocată într-o cratiță mare, în ulei încins. Adăugă roșiile din conservă, iar după ce dă în clocot, lasă fiert la foc mic, fără capac, aprox. 10 minute. Adăugă pastele peste carne și roșii și condimentează cu sare, piper, zahăr și ierburi, după care mai lasă puțin la fiert. Sfărâmă brânza și presar-o deasupra pastelor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.