Peste 100 de vehicule istorice la Retroparada Primăverii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

La Timișoara sunt din nou în prim-plan mașinile de epocă. După doi ani fără celebra expoziție, Retroparada Primăverii i-a ademenit pe pasionați în Piața Unirii. Sunt peste 100 de vehicule, care mai de care.

Peste 100 de mașini din istoria automobilistică sunt expuse în Piața Unirii din Timișoara, iar trecătorii le admiră și își fac poze cu ele. La Timișoara are loc o nouă ediție de Retroparadei Primăverii, sâmbătă, 30 aprilie.

Sunt expuse mașini de toate generațiile și toate felurile posibile. Evenimentul a început la ora 10 iar bijuteriile pe patru roți pot fi admirate până la ora 14.

Retroparada Primăverii este un eveniment care se desfășoară aproximativ simultan în 30 de orașe din țară. Tot pe 30 aprilie, timp de câteva ore pot fi admirate mașini de epocă în Craiova, Constanța, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina și Târgoviște.

Retromobil Club România (R.C.R) este asociația posesorilor și restauratorilor de vehicule istorice. Filiala din Timiș organizează sau promovează evenimente Retromobil cu caracter local.

 Nicolae LAIEȚIU

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.