Reţeta săptămânii / Porc picant

Ingrediente (4 porții): 600 g cotlet de porc, 200 ml suc de roșii, 2 morcovi, 6 roșii, ulei de măsline, praf de curry, sare.

Preparare: Se taie carnea de porc fâșii subțiri. Se opăresc roșiile și se toacă mărunt, iar morcovii se rad pe răzătoarea mare. Se încing 4 linguri de ulei de măsline și se prăjesc legumele 2-3 minute. Se pun bucățile de carne și se toarnă sucul de roșii. Se adaugă sare și praf de curry și se lasă să fiarbă 60 minute, pe foc moderat. Se servește fierbinte.


Descoperă mai multe la Actualitatea Online

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.