Lucrări de investiții cu fonduri europene, la Buziaș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La un an de la alegerile locale, Sorin Munteanu, primarul din Buziaș, și-a prezentat realizările. „A trecut un an de la alegerile locale! Așa cum am promis, lucrările de investiții au început! Proiectul de Reabilitare a infrastructurii Parcului central, zona Liget și străzile adiacente, este un proiect de 4,86 milioane de euro.

Un alt proiect, de peste 4 milioane de euro, demarează luni: reabilita-rea a 14 străzi și școala cu clasele V-VIII, de pe Republicii! S-au demarat lucrările și la Baza Sportivă, investiție ce se va realiza de către Compania Națională de Investiții.

Canalizarea Bacovei și Silagiului este în plină desfășurare; de asemenea, în cele două localități vor începe lucrările de schimbare a iluminatului stradal, lucrările, tot din bani europeni, la reabilitarea clădirii primăriei, sunt în desfășurare și, nu în ultimul rând, până la jumătatea lunii octombrie, fiecare elev o să primească o tabletă și fiecare profesor, un laptop, tot din fonduri europene”, spune Sorin Munteanu, primarul din Buziaș.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.