Lucrări de investiții cu fonduri europene, la Buziaș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La un an de la alegerile locale, Sorin Munteanu, primarul din Buziaș, și-a prezentat realizările. „A trecut un an de la alegerile locale! Așa cum am promis, lucrările de investiții au început! Proiectul de Reabilitare a infrastructurii Parcului central, zona Liget și străzile adiacente, este un proiect de 4,86 milioane de euro.

Un alt proiect, de peste 4 milioane de euro, demarează luni: reabilita-rea a 14 străzi și școala cu clasele V-VIII, de pe Republicii! S-au demarat lucrările și la Baza Sportivă, investiție ce se va realiza de către Compania Națională de Investiții.

Canalizarea Bacovei și Silagiului este în plină desfășurare; de asemenea, în cele două localități vor începe lucrările de schimbare a iluminatului stradal, lucrările, tot din bani europeni, la reabilitarea clădirii primăriei, sunt în desfășurare și, nu în ultimul rând, până la jumătatea lunii octombrie, fiecare elev o să primească o tabletă și fiecare profesor, un laptop, tot din fonduri europene”, spune Sorin Munteanu, primarul din Buziaș.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.