Reţeta săptămânii / Pârjoale marinate de pui

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ingrediente: (4 porții): 800 g carne tocată de pui, 8 roșii, 2 cartofi, 2 ardei grași, 1 ou, 6 căței usturoi, pătrunjel, cimbru, ulei, zahăr, oțet de mere, sare,piper.

Preparare: Cartofii se fierb, apoi se pasează și se pun într-un bol. Se adaugă carnea tocată, pătrunjel tocat, ou, usturoi pisat, sare și piper. Se amestecă bine și se formează chiftele. Se prăjesc în ulei bine încins. Roșiile se fierb 2 minute. Se decojesc și se toacă mărunt. Ardeii se taie fâșii subțiri. Se încing 3 linguri de ulei și se prăjesc ardeii 1 minut. Se adaugă roșiile tocate. Se adaugă 2 linguri de oțet, una de zahăr, sare și piper. Se lasă să fiarbă 5 minute, după care se pun chiftelele. Se pune o crenguță de cimbru și se bagă la cuptor pentru 20 minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.