Reţeta săptămânii / Gyros cu carne de porc și sos tzatziki

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ingrediente: (4 porții): 500 g carne de porc, 2 cepe, 100 g brânză, 4 foi tortilla, 200 g varză, mărar, condimente, 1 roșie, 2 căței usturoi, 200 g iaurt, 2 castraveciori, sare, piper.

Preparare: Taie carnea felii subțiri și marineaz-o cu sare, piper, usturoi, boia, cuișoare). O lași la frigider câteva ore. Apoi o pui într-o tavă pe grătarul de sus și o lași la copt 20 de minute. Taie ceapa în rondele, roșia în felii, iar brânza în cubulețe. Pentru tzatziki, rade castraveciorii pe răzătoarea mare. Adaugă mărar, usturoi, piper și un praf de sare. Se toarnă iaurtul și se amestecă bine. Încălzește foile de tortilla conform instrucțiunilor de pe ambalaj și unge-le cu tzatziki. Așează deasupra carnea de porc, rondele de ceapă, felii de roșie, brânza și salata de varză. Rulează foaia de tortilla pentru a obține wrapul de gyros.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.