Reţeta săptămânii / Gulaş în pâine

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ingrediente: (4 porții): 500 g muşchi de porc, 50 g făină, 6 cartofi, 2 cepe, 1 morcov, 1 ardei, 1 linguriță boia, 1 foaie de dafin, 3 roşii, 4 pâinici, 1 pătrunjel, sare, chili, piper.

Preparare: Ceapa se toacă solzișori, iar carnea se taie bucăţi, se condimentează şi se prăjeşte în ulei. Când este rumenită, se adaugă ceapa. Ardeiul  se toacă mărunt. Morcovul  se dă pe răzătoare, iar cartofii se taie sferturi. Se adaugă toate legumele peste carne şi se amestecă bine. Se condimentează după gust cu chili, sare şi piper. Se adaugă apă cât să acopere totul. Se se lasă să fiarbă până când se înmoaie cartofii, apoi se adaugă boiaua şi roşiile şi se mai lasă 10 minute. Se omogenizează 2 linguri de făină cu 4 linguri de apă şi se toarnă în cratiţă, amestecând. Se ia de pe foc şi se presară pătrunjel tocat. Se toarnă gulaşul în pâinea scobită şi se serveşte imediat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.