
Urmărește-ne pe Telegram și Google News
Ingrediente: (4 porții): 500 g muşchi de porc, 50 g făină, 6 cartofi, 2 cepe, 1 morcov, 1 ardei, 1 linguriță boia, 1 foaie de dafin, 3 roşii, 4 pâinici, 1 pătrunjel, sare, chili, piper.
Preparare: Ceapa se toacă solzișori, iar carnea se taie bucăţi, se condimentează şi se prăjeşte în ulei. Când este rumenită, se adaugă ceapa. Ardeiul se toacă mărunt. Morcovul se dă pe răzătoare, iar cartofii se taie sferturi. Se adaugă toate legumele peste carne şi se amestecă bine. Se condimentează după gust cu chili, sare şi piper. Se adaugă apă cât să acopere totul. Se se lasă să fiarbă până când se înmoaie cartofii, apoi se adaugă boiaua şi roşiile şi se mai lasă 10 minute. Se omogenizează 2 linguri de făină cu 4 linguri de apă şi se toarnă în cratiţă, amestecând. Se ia de pe foc şi se presară pătrunjel tocat. Se toarnă gulaşul în pâinea scobită şi se serveşte imediat.
Lasă un răspuns