
Ingrediente (4 porții): 200 g orez prefiert 400 g ciuperci, 200 ml vin roșu, 50 g pastă de roșii, 100 g unt, 1 mușchi de porc, 4 ardei grași-diverse culori, cimbru uscat, busuioc uscat, sare, piper.
Preparare: Se freacă mușchiul cu sare, piper, cimbru și busuioc. Se pune în tavă. Pasta de roșii se diluează cu vin și se toarnă în tavă. Se coace 120 minute la foc moderat. Orezul se fierbe în apă cu sare. După ce s-a umflat se elimină surplusul de apă și se păstrează la cald. Se taie ardeii și ciupercile, felii. Se sotează în unt. Se presară cu sare și piper după gust. Se servesc felii de mușchi, cu garnitură de orez și legume.
Descoperă mai multe la Actualitatea Online
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.
Lasă un răspuns