Programul de lucru al Poştei Române în perioada sărbătorilor de iarnă

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Bucureşti, 18 decembrie 2021 – Compania Naţională Poşta Română informează că, în perioada sărbătorilor de iarnă, Craciun şi Anul Nou, programul de lucru al subunităţilor poştale va fi următorul:

  • În ziua de 24 decembrie 2021, toate subunităţile poştale din mediul rural vor funcționa în program normal, iar cele din mediul urban vor fi deschise în intervalul orar 00 – 16.00.
  • În ziua de 25 decembrie 2021, prima zi de Crăciun, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise, fiind zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.
  • În perioada 27 – 30 decembrie 2021, toate subunitățile poștale vor funcționa conform programului normal de lucru.
  • În ziua de 31 decembrie 2021, toate subunităţile poştale din mediul rural vor funcționa în program normal, iar cele din mediul urban vor fi deschise în intervalul orar 00 – 16.00.
  • În ziua de 1 ianuarie 2021, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise, fiind zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.