Rețeaua regională de clinici oftalmologice OpticLine-Dr.Angelescu deschide drumul serviciilor oftalmologice de cea mai înaltă performanță și în Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Remus V. GIORGIONI

Câteva luni au trecut de la marea deschidere al celui mai modern centru de diagnostic și chirurgie oftalmologică aflat sub conducerea soților dr. Daniel și Laura Angelescu și sute de pacienți le-au trecut deja pragul fericiți.

Cu un istoric de peste 35.000 pacienți la clinica din Deva și 15.000 la clinica din Petroșani, OpticLine-Dr.Angelescu Lugoj este prima clinică din rețea, deschisă în afara județului Hunedoara și singura clinică din regiunea Banatului în care se efectueaza operații de cataractă, laser și retină în regim ambulatoriu.

Atât consultațiile, cât și operațiile sunt efectuate de către medicul specialist chirurg oftalmolog, Dr. Daniel Angelescu, team-liderul întregii rețele și motorul acesteia, având-o alături pe soția și colega sa, medicul specialist oftalmolog cu supraspecializare în oftalmo-pediatrie Dr.Laura Angelescu, de asemenea inima întregului concept OpticLine.

Medicii clinicii au investit mereu în dezvoltarea profesională și nu s-au mulțumit niciodată cu limitele medicinii românești de stat.

Chiar din timpul facultății de medicină și a rezidentiatului efectuat în cadrul Universitatii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, cei doi medici au avut schimburi de experiență și stagii de practică realizate în străinătate.

După terminarea celor 5 ani de specializare, au depășit și sferele continentului european, participând lacongrese, meetinguri și schimburi de experiență în America, Asia și chiar pe pământul african.

Aici merită menționată perioada de practică de la Spitalul Universitar din Iowa City, din 2019, unde pentru două  săptămâni au avut parte de o experiență unică, o oportunitate foarte greu accesibilă medicilor în special din România, de a asista la desfășurarea actului medical, ca și medic, în sistemul de sănătate american.

„A fost o onoare, un privilegiu și o adevărată sursă de inspirație pentru creionarea viitorului OpticLine.”

Recent, medicul Dr. Laura Angelescu a fost premiat în cadru festiv la Congresul American de Oftalmopediatrie și Strabism din Statele Unite, cu premiul „Grand-Miller International Award”, fiind singurul medic român nominalizat vreodată pentru o astfel de recunoaștere, acordată după un proces de selecție foarte riguros, având aplicanți din toată lumea.

În exclusivitate, de o lună de zile, pacienții care își doresc să nu mai poarte ochelari pot să-și vadă visul devenind realitate cu ajutorul Laserului Excimer, PRK, procedură non invazivă, nedureroasă și foarte rapidă de reducere a dioptriilor.

Intervențiile se efectuează cu aparatură de ultimă-generație, operația de cataractă realizându-se prin ultra-sunete, în mai puțin de 15 minute, cu anestezie locală prin picături și în regim ambulatoriu.

Chiar și operațiile pe retină, considerate a fi unele dintre cele mai grele intervenții chirurgicale din toată sfera de sănătate, clasificată imediat sub cea pe creier, se poate efectua în clinica OpticLine-Dr.Angelescu, cu profesionalism și responsabilitate.

Lugoj este un oraș în care posibilitățile de a efectua consultații, de a urma tratamente sau de a suferi intervenții chirurgicale oftalmologice au fost foarte limitate pentru mult timp.

De acum, locuitorii din oraș și din împrejurimi pot beneficia de îngrijire medicală de calitate superioară, la standarde europene, mai repede și mai aproape.

Consultațiile se efectuează pe bază de programare.

♦ telefon: 0746 403 403

♦ facebook: OpticLine-Dr.Angelescu

♦ site web: opticlinedeva.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.