Accident cu două victime la coborârea de pe Pasajul Buziașului. Un autoturism a culcat la pământ toți parapeții de pe mijlocul drumului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Două persoane au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă dimineața, pe strada Buziașului, din Lugoj.

Un autoturism scăpat de sub control a lovit stâlpii de protecție care separă sensurile de mers, pe care i-a culcat la pământ, precum și un stâlp de electricitate, după care a ricoșat în afara carosabilului.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că transporta câteva pisici, iar la un moment dat una dintre ele a intrat sub pedala de accelerație. El s-a panicat și astfel a produs accidentul.

Șoferul a tras de volan în stânga, iar autoturismul scăpat de sub control a lovit câțiva stâlpi de protecție aflați pe mijlocul drumului. Apoi, mașina s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

În urma impactului, șoferul autoturismului și o pasageră au rămas încarcerați, fiind scoși din mașina avariată de echipajul de la descarcerare.

„Un bărbat de 51 de ani a condus un autoturism pe strada Buziașului, dinspre Lugoj spre Buziaș, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu stâlpii de separare a sensurilor și apoi a intrat în coliziune cu un alt stâlp (n.r. – de electricitate) de pe mijlocul șoselei, dar nu frontal. În urma impactului, pasagera, o femeie de 49 de ani, a fost rănită ușor și transportată la spital. Spunea că ar fi avut niște pisici în mașină și i-ar fi intrat la pedale”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și urmează să fie stabilită cauza accidentului.

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.