Proiectul: „Cunoaște și protejează patrimoniul cultural național!”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poliţiştii timişeni au desfășurat activităţi în cadrul proiectului „Cunoaște și protejează patrimoniul cultural național!”, ce este implementat în 10 județe ale țării de către Fundația  Colegium XXI în parteneriat cu I.G.P.R- D.I.C

În perioada martie – mai a.c., poliţiştii timişeni au desfășurat  activităţi în cadrul proiectului: „Cunoaște și protejează patrimoniul cultural național!”” prin programul „Să fii mai bun, să știi mai multe!”.

Pe parcursul a trei luni, polițiștii s-au deplasat la 9 unități de învățământ din municipiul Timișoara și Lugoj, cu scopul de a informa elevii despre tezaurul cultural mobil și de a accentua importanța fiecărui individ în procesul de apărare a integrității valorilor culturale naționale.

Astfel, 850 de elevi și cadre didactice, care au vizitat Muzeul de Artă și Muzeul Național Bănățean au fost recompensați  cu diplome și brățări tricolore.

La activități a participat  un polițist din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu atribuții pe linia protejării patrimoniului cultural național, polițiști din cadrul Biroului Analiza și Prevenirea Criminalității și doi lucrătorii din cadrul Direcției Județeane pentru Cultură Timiș. (A. P.)

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.