Primarul îi vrea pe polițiști „la pușcărie”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Primarul Lugojului face demersuri pentru mutarea sediului Poliției Naționale Lugoj. Motivul este faptul că a crescut considerabil numărul mașinilor aflate în dotarea polițiș-tilor, care ocupă aproape toate locurile de parcare din Piața „J.C. Drăgan”.

Clădirea în care Buciu vrea să îi mute pe polițiști este cea din spatele Judecătoriei Lugoj, acolo a unde a funcționat, pe vremuri, închisoarea orașului.

„Acea zonă nu poate fi ocupată. Sunt multe mașini în dotarea Poliției, sunt mașini multe și ale angajaților, nu au nici ei unde să parcheze. Ocupă o piață care, în mod normal, trebuie să fie ocupată de vizitatori și turiști. Încercăm să-i mutăm în clădirea din spatele Judecătoriei Lugoj, este o clădire foarte solidă, necesită reparații, dar încercăm să o preluăm noi și să o refacem pe fonduri europene.

Are o curte foarte mare, a funcționat acolo o fostă închisoare, are spații destinate și activităților specifice, este aproape de centru, e potrivită”,

a declarat Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro.

Primarul Lugojului spune că a început demersurile pentru transferarea clădirii și a discutat deja problema cu președintele Judecătoriei Lugoj și cu ministrul de interne.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.