Primăria caută salvamari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

pentru ştrand şi pentru bazinul acoperit

Primăria Muncipiului Lugoj a scos la concurs mai multe posturi pentru ștrand şi pentru bazinul acoperit. 19 persoane au depus dosarele pentru funcţiile de şef serviciu, casieri, paznici şi îngrijitori.

Două dintre dosare au fost respinse. Cei care au dosarele acceptate, în data de 28 ianuarie vor fi testaţi, practic şi în scris, conform metodologiei postului, iar în 31 ianuarie 2019 vor susţine un interviu.

Anunţul de angajare a fost postat pe site-ul primariei şi la afişierul instituţiei. Primarul Francisc Boldea a declarat că o problemă e legată de găsirea unor salvamari, fără de care ştrandul şi bazinul acoperit nu pot funcţiona.

„Nu putem să găsim salvamari. La Lugoj nu e nimeni care să fie făcut cursuri de salvamari. Am solicitat la Constanța, să ne trimită un specialist și îi asigurăm masă, casă, ca să stea aici și să pregătească oamenii. Ne trebuie 10 oameni”, a declarat primarul Francisc Boldea, pentru Lugojeanul.ro.

Deschiderea ştrandului e programată pentru luna mai 2019, după ce a fost amânată de mai multe ori. Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate, conform proiectului, în anul 2014.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.