Podul de Fier și Podul de Beton vor intra în reparații cu bani de la guvern. Cheltu-ielile totale vor fi de 36.584.251,23 lei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cele două poduri pentru autovehicule din Lugoj și-au găsit proiectant, astfel că demersul pentru reabilitarea acestora a început în mod oficial, odată cu achiziționarea serviciilor de întocmire a DALI prin SEAP.

Reabilitarea podurilor, anunțată încă de la început de mandat de către noul primar Claudiu Buciu, a fost reconfirmată recent în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit administrației locale, podurile vor fi reabilitate cu bani din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Deocamdată, investiția realizată este cea în serviciul de expertiză achiziționat prin SEAP, adjudecat unei firme din București pentru suma de 130.000 de lei pentru un pod, 260.000 de lei în total.

Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie este o primă etapă în procesul de reabilitare a podurilor de peste Timiș.

Podul de Beton va costa 18.871.836,24 lei pentru a fi reabilitat, iar Podul de Fier alte 17.712.414,99 lei, bani de la guvern în mare parte, cu o mică parte din sume acoperită de către primărie.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.