Perfectul Mihai Ritivoiu trage un semnal de alarmă privind dramele din mediul școlar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Perfectul Mihai Ritivoiu arată că în școlile din Timiș are loc câte o infracțiune la fiecare două zile. Este vorba de fapte grave care îi implică pe elevii din toate ciclurile școlare.

Ținând cont de situația fără precedent acumulată în ultima vreme, prefectul avertizează că nu va tolera escaladarea unui mediu violent și abrutizant în școlile din județ.

„O infracțiune la mai puțin de două zile în mediul şcolar din Timiş. Trimestrul al patrulea al anului trecut a avut 51 de zile de şcoală. Raportat la acestea, numărul de 30 de infracțiuni din mediul şcolar este îngrijorător de mare. Discutăm de loviri, violență, furturi, agresiuni sexuale. La mai puțin de două zile se întâmplă o asemenea faptă.

Siguranța şcolară a fost subiect de discuție în Colegiul Prefectural de astăzi. Îngrijorător este şi bullyingul, prezent mai nou şi în mediul online. Vom intensifica eforturile pentru combaterea violenței în şcoli. Siguranța copiilor este una din prioritățile mele”, a precizat prefectul de Timiș Mihai Ritivoiu.

  Alina Dana OLAR

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.