Scrisoare deschisă adresată fostului primar și actualului primar interimar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Stimați domni, ca urmare a faptului că nu ați răspuns solicitării mele cuprinse în referatele pe care vi le-am trimis, în 03.05.2022 dlui Claudiu Buciu, la acea dată primar, și în 13.09.2022 dlui Blidaru Bogdan-Ștefan, primar interimar, public alăturat conținutul acestora:

„Este vorba de necesitatea implementării unor instalații de piroliză pentru prelucrarea deșeurilor de toate tipurile pentru municipiul Lugoj.

Argumentele sunt de natură ecologică, producătoare de beneficii financiare prin obținerea de produse necesare generării de energie, produse pentru agricultură etc. Instalațiile de piroliză fac obiectul unor invenții românești de recunoaștere internațională, fiind produse în România.

Pe latură juridică, ele pot fi implementate prin mai multe moduri:
a) prin Meridian 22 instalațiile pentru deșeuri menajere și nămoluri din stațiile de epurare și prin Spațiile verzi pentru deșeuri vegetale;
b) prin organizarea unei noi societăți comerciale în subordine Primăriei și a Consiliului Local;
c) prin organizarea unei noi societăți comerciale pe acțiuni.

Mă ofer să sprijin cu abilitățile și timpul meu tot ce este necesar pentru reușita acestei acțiuni și aștept sugestiile dvs privind modul de cooperare. În afară de cunoștințe inginerești, dețin și diplomă de agent de valori mobiliare (broker) eliberată de Comisia Națională de Valori Mobiliare București.

Insist asupra acestei idei, deoarece în această perioadă traversăm o criză energetică majoră pe plan național si european. Beneficiile aduse lugojenilor vor fi considerabile. Vă rog să va aplecați cu mai multă preocupare și atenție asupra acestor aspecte.

Cu deosebită considerație,
Ing. Gheorghe DANDU,
Președinte Partidul Neamul Românesc – Filiala Lugoj”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.