Pentru Amicii Veseli Lugoj, aventura sportivă abia acum începe

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Acum 12 ani, la iniţiativa unor oameni aleşi, s-a constituit în urbea noastră echipa de fotbal Amicii Veseli Lugoj. Iniţial, s-a plecat de la un număr de 6 membri, iar în prezent grupul are 26 de membri.

An de an echipa a participat la turneele din țară şi străinătate, unde a fost invitată, dar a şi organizat în municipiul noastru turnee cu echipe de calitate.

De asemenea, este prezentă mereu la turneele de caritate, ultimele prezenţe fiind în 05.03.2022 în comuna Boldur şi în 12.03.2022 în Lugoj. Însă, începând din luna aceasta pentru unii Amici începe greul.

La invitaţia echipei Ortopedia Arad, formată din medici, asistenti, infirmieri din cadrul Spitalului Clinic Arad, precum şi foşti jucători de fotbal din Arad, în perioada 18-19.03.2022 echipa va participa la un turneu organizat în orașul Pâncota.

În luna mai 2022, la invitaţia echipei Old Boys 2019 Pecica şi a Consiliului Local al oraşului Pecica, va participa la un turneu organizat în oraşul Pecica.

Ca o recunoaștere a valorii, calităţii şi seriozităţii, în baza dosarului depus, echipa Amicii Veseli din Lugoj a fost acceptată şi invitată alături de încă 17 echipe din Europa la turneul anual organizat de Rusalii, în localitatea Kossen, din Austria, în perioada 3-6.06.2022.

Prima jumătate de an se va încheia pentru Amici cu turneul organizat pe teren propriu, în Lugoj, în perioada 24-26.06.2022.

Invitaţiile au fost deja înaintate echipelor Flacăra Făget, Vulturii Ortacii Bazoş, Popeda Dudeştii Vechi, Ortopedia Arad, Old Boys 2019 Pecica, Fan Sport Baia Mare, Florconstruct Suceava şi Banatul Locve Serbia.

Constantin GOLOȘIE

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.