Pensiunea Ali Mery, fostul cuibușor de nebunii, scoasă la vânzare. O cameră era închiriată și de 6 ori într-o noapte

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Se vinde o clădire de poveste a Lugojului. Fosta pensiune Ali Mery, de două stele, cu restaurant și terase, a fost scoasă la vânzare de către Agenția BFG Imobiliare, informează Lugojeanul.ro.

Pensiunea era închisă în ultima vreme, timp de mai mulți ani, însă gurile rele spun că, în trecut, ar fi fost un loc des frecventat de către cei care își doreau o escapadă amoroasă.

Actualul proprietar povestește că aflat și el de la cei care administrau localul, cum, într-o noapte, camera 5 a fost închiriată de șase ori, la șase clienți diferiți.

„Între anii 1990-2000, era foarte cunoscută și foarte frecventată această locație. Aveau program muzical seara, mai ales în weekend, și se mai opreau pe aici și șoferii de tir, care mai agățau câte-o fetiță. Mai veneau și de prin oraș, la mici escapade amoroase. Acum, chiar dacă nu funcționează nimic acolo, de mai mulți ani, clădirea este solidă, are spații generoase, iar cu niște bani investiți poate fi redată circuitului comercial. În criza de spații de cazare de la Lugoj, e oricând o bună afacere”, a declarat pentru Lugojeanul.ro actualul proprietar.

Terenul pe care se află fosta pensiune are o suprafață de 753 mp. Doar construcția are 597 de mp. Clădirea este formată din 11 camere, un apartament, 7 băi, 2 bucătării, un restaurant și beci pe toată suprafața clădirii. Prețul de vânzare pornește de la 260 de mii de euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.