Ar fi trebuit să-și petreacă vacanța în Madeira, dar după 15 ore de zbor au aterizat tot acasă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Doi soți din Anglia ar fi trebuit să zboare mai puțin de 4 ore până în Madeira, unde și-au rezervat vacanța, dar călătoria lor a fost una de coșmar, iar când au aterizat s-au trezit tot acasă.

Mark și Caroline Gittins au decolat de pe aeroportul Gatwick și au plecat spre insula portugheză, unde urmau să sărbătorească și cea de-a 60-a aniversare a bărbatului. Au zburat timp de 15 ore și la finalul lor erau tot la Gatwick. Din cauza vântului puternic, zborul lor EasyJet a fost deviat spre Tenerife. După două ore petrecute în avion acolo, pasagerii au fost duși în Anglia. Mark Gittins a declarat pentru BBC că întreaga experiență a fost „incredibilă”.

„A petrece 15 ore de călătorie, iar destinația să fie de fapt propria ta casă, este total suprarealist”, a spus el.

Soții Gittin au ajuns pe Gatwick la 3:40, luni dimineața, pentru check-in. Zborul lor a fost întârziat cu o oră, dar au plecat la drum într-un final.

La începutul zborului, pasagerii au fost informați că în Madeira vântul bătea puternic, dar căpitanul a spus că speră că se potoli. Dar după câteva ore, s-a anunțat că avionul este deviat spre Tenerife, din cauza condițiilor meteo.

„Nu am fost prea îngrijorați, ni s-a spus că acest lucru nu este neobișnuit și că probabil vom sta la sol în Tenerife câteva ore, după care vom pleca spre Madeira”, a spus Gittins.

Avionul a decolat din nou, dar nu spre Madeira, ci spre Gatwick, unde a aterizat la ora 18:00 în acea zi.

„Cea mai mare problemă este legată de toate promisiunile false ale companiei aeriene. În zborul de întoarcere, căpitanul și însoțitorii ne-au tot liniștit, spunând că vor rezolva problema cu zboruri alternative, cazare, tichete de mâncare și că ne vor duce negreșit în Madeira, dar asta nu s-a mai întâmplat. Ne-au lăsat la Gatwick fără nicio informație”.

Soții și-au recuperat banii de la firma de turism prin care și-au rezervat vacanța și au reușit, pe ultima sută de metri, să plătească o altă vacanță în Franța, pentru a sărbători ziua de naștere a bărbatului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.