Ar fi trebuit să-și petreacă vacanța în Madeira, dar după 15 ore de zbor au aterizat tot acasă

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Doi soți din Anglia ar fi trebuit să zboare mai puțin de 4 ore până în Madeira, unde și-au rezervat vacanța, dar călătoria lor a fost una de coșmar, iar când au aterizat s-au trezit tot acasă.

Mark și Caroline Gittins au decolat de pe aeroportul Gatwick și au plecat spre insula portugheză, unde urmau să sărbătorească și cea de-a 60-a aniversare a bărbatului. Au zburat timp de 15 ore și la finalul lor erau tot la Gatwick. Din cauza vântului puternic, zborul lor EasyJet a fost deviat spre Tenerife. După două ore petrecute în avion acolo, pasagerii au fost duși în Anglia. Mark Gittins a declarat pentru BBC că întreaga experiență a fost „incredibilă”.

„A petrece 15 ore de călătorie, iar destinația să fie de fapt propria ta casă, este total suprarealist”, a spus el.

Soții Gittin au ajuns pe Gatwick la 3:40, luni dimineața, pentru check-in. Zborul lor a fost întârziat cu o oră, dar au plecat la drum într-un final.

La începutul zborului, pasagerii au fost informați că în Madeira vântul bătea puternic, dar căpitanul a spus că speră că se potoli. Dar după câteva ore, s-a anunțat că avionul este deviat spre Tenerife, din cauza condițiilor meteo.

„Nu am fost prea îngrijorați, ni s-a spus că acest lucru nu este neobișnuit și că probabil vom sta la sol în Tenerife câteva ore, după care vom pleca spre Madeira”, a spus Gittins.

Avionul a decolat din nou, dar nu spre Madeira, ci spre Gatwick, unde a aterizat la ora 18:00 în acea zi.

„Cea mai mare problemă este legată de toate promisiunile false ale companiei aeriene. În zborul de întoarcere, căpitanul și însoțitorii ne-au tot liniștit, spunând că vor rezolva problema cu zboruri alternative, cazare, tichete de mâncare și că ne vor duce negreșit în Madeira, dar asta nu s-a mai întâmplat. Ne-au lăsat la Gatwick fără nicio informație”.

Soții și-au recuperat banii de la firma de turism prin care și-au rezervat vacanța și au reușit, pe ultima sută de metri, să plătească o altă vacanță în Franța, pentru a sărbători ziua de naștere a bărbatului.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.