Oligarhul ucrainean Viktor Medvedchuk are o platformă de cale ferată în palatul său

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Jurnaliştii de la Slidstvo.Info au intrat pe proprietatea lui Viktor Medvedchuk, un oligarh ucrainean acuzat de înaltă trădare, care a scăpat de arestul la domiciliu după invazia rusă. Ceea ce au văzut acolo este cu adevărat surprinzător. Oligarhul are o platformă de cale ferată în palatul său.

În incinta magnificului palat, un obiect mare, acoperit cu o plasă verde, arată ca o seră sau o grădină de iarnă. Sub plasă există un adevărat peron de gară, iar pe peron – un vagon restaurant.

Potrivit jurnaliștilor ucraineni, totul este un cadou de ziua de naștere pentru oligarh de la soția sa Oksana Marchenko, care se află în prezent la Moscova.

Pe platformă sunt și șine, bănci pentru călători și felinare. Pe șine se află un vagon restaurant albastru „Pullman”. Ăsta este numele companiei care produce mașini de lux și vagoane de cale ferată.

Vagoanele Pullman de acest tip au fost populare în secolul trecut, când europenii bogați călătoreau pe calea ferată.

La intrarea în vagon, ochii jurnaliștilor sunt copleșiți de o culoare aurie, de catifea de culoare roșu aprins și fețe de masă albe.

Vagonul are un „hol principal” pentru aproximativ 40 de persoane, precum și mai multe încăperi separate: o bucătărie, un compartiment VIP și o toaletă.

La intrare este un bar, iar paharele au stema aurită a Federației Ruse. Există o lampă de masă în partea stângă a barului. Este un produs exclusiv al brandului francez Bronze D’Art Français, model numit „Napoleon lll”.

Baza lămpii este din marmură verde, iar ornamentele sunt din aur pur. Mobilierul este decorat cu catifea și alte țesături scumpe, iar luminile se aprind prin apăsarea butoanelor tactile.

Există… un vitraliu pe acoperiș. Lângă samovarul auriu, există o intrare în compartimentul VIP. Este asemănător cu compartimentele de tren tradiționale, doar că mult mai luxos.

După apăsarea butonului de lemn, televizorul este coborât pe masă. Aurul este peste tot, și în toaletă și în bucătăria vagonului.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.