Oferte pentru vacanțe de neuitat, la agențiile de turism

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar agențiile de turism din Lugoj vin cu oferte care de care mai atrăgătoare pentru cei care doresc să petreacă un concediu de poveste în țară și străinătate. Ofertele sunt din belșug și pentru toate buzunarele, atât pentru cei care își permit luxul la ultra all inclusive, în străinătate, cât și pentru cei care doresc să se bucure de valurile mării pe litoralul românesc. Dacă spre exemplu, în Antalya, la un hotel de cinci stele, prețurile pornesc de la 445 de euro de persoană, în Mamaia, un sejur de 7 nopți, la începutul lunii iunie, costă aproximativ 500 de lei de persoană. Oferta este valabilă prin programul “Litoralul pentru toți” și este valabilă în limita locurilor disponibile.

„Cine nu visează la o vacanță minunată în țară și în străinătate? Chiar de astăzi, agenția noastră a dat startul vacanțelor în Egipt, Hurgada, la hoteluri de cinci stele cu all inclusive, prețuri începând de la 551 de euro de persoană, cu charter avion din Timișoara și în Antalya, hoteluri de cinci stele, ultra all inclusive, prețuri începând de la 445 de euro cu charter avion din Timișoara. Dar să nu neglijăm și litoralul românesc. În stațiunea Mamaia prețurile pornesc de la 525 de lei de persoană cu mic dejun inclus”,

a declarat Mirela Miculescu, agent de turism la Agenția Fed Travel.
Chiar din prima zi din care s-au lansat ofertele, lugojenii au fost interesați de vacanțe în Egipt, Turcia și Creta. Unele agenții de turism din Lugoj asigură transportul la aeroportul din Timișoara pentru orice destinație cu avion charter.

Alina Damian

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.