O tânără răpită pe când avea 19 ani a evadat dintr-o temniță a groazei, după 14 ani de captivitate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Aproape jumătate din viață, o rusoaică a fost ținută captivă într-o temniță a groazei, de un un bărbat care a răpit-o când avea doar 19 ani. Sâmbătă, după 14 ani de calvar, timp în care a fost bătută și abuzată de nenumărate ori, Ecaterina, acum în vârstă de 33 de ani, a reușit să evadeze.

În prezent, agresorul se află într-un spital de psihiatrie, sub pază, fiind anchetat pentru crimă, viol și răpire. Povestea a început în  2009, cu o întâlnire aparent inofensivă între Ecaterina și Vladimir Ceskidov, în gara din Celeabinsk, în Rusia.

Bărbatul, acum în vârstă de 51 de ani, s-a apropiat de tânăra de 19 ani și i-a cumpărat un suc. Apoi a invitat-o la el acasă, în micul sat Smolina, iar ea a acceptat.

Atunci a început calvarul Ekaterinei. Individul a amenințat-o cu un cuțit și a închis-o în subsolul casei pe care o împărțea cu mama lui.

Timp de 14 ani, Ecaterina a trebuit să curețe, să gătească și să aibă grijă de mama răpitorului. A fost obligată să-i satisfacă individului plăcerile bolnave, fiind abuzată de sute de ori, iar, între nenumăratele violuri au fost nenumărate bătăi.

Ecaterina a reușit să scape, sâmbătă, după ce bărbatul s-a îmbătat și a uitat să încuie ușa unde o ținea încarcerată.

Tânăra ar fi convins-o apoi pe mama acestuia că Ceskidov le va omorî pe amândouă, așa că femeia a chemat o ambulanță pentru fiul ei beat, timp în care tânăra, acum în vârstă de 33 de ani, a fugit.

Ceskidov se află acum într-un spital, sub pază, iar Ecaterina susține că nu este singura lui victimă.

Comitetul de anchetă al Federației Ruse a transmis că bărbatul, pe lângă infracțiunile de răpire și viol, este anchetat și pentru omor.

„S-a stabilit implicarea suspectului în uciderea unei localnice, în 2011, când bărbatul a dezmembrat trupul femeii și a îngropat rămășițele în pivnița casei”,

se arată în informarea autorităților ruse. Poliția investighează acum și moartea tatălui suspectului și a fostei lui partenere de viață. Potrivit unor publicații locale, trupurile celor doi ar putea fi îngropate în grădina casei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.