Jaf de milioane de euro, ziua în amiaza mare, și chiar în centrul Parisului

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Jaf de milioane ziua în amiaza mare, chiar în centrul Parisului. Ţinta: un magazin de bijuterii de lux, Piaget,  care a mai fost prădat şi în urmă cu câteva luni. Hoții care au dat lovitura de milioane de euro în centrul Parisului erau îmbrăcaţi la patru ace şi au fugit pe motociclete.

Magazinul de ceasuri şi bijuterii de lux Piaget, situat pe Rue de la Paix din centrul Parisului, a fost jefuit marţi la ora prânzului de trei persoane care au reuşit să fugă având asupra lor obiecte a căror valoare totală a fost estimată între 10 milioane şi 15 milioane de euro, au anunţat surse din Poliţia şi Parchetul din capitala Franţei, informează AFP.

Doi bărbaţi şi o femeie ar fi autorii jafului care a avut loc la câteva sute de metri de Ministerul francez al Justiţiei, puţin înainte de ora 14:00, în prezenţa clienţilor.

După ce i-au ameninţat pe angajaţi cu o armă de foc, cei trei au dispărut cu ajutorul unor motocicletele şi au luat cu ei bijuterii estimate între 10 şi 15 milioane de euro. Imaginile filmate de un trecător arată cum bărbaţii îmbrăcaţi în costume elegante se îndepărtează calm de la locul faptei.

În ultimii ani, mai multe magazine şi buticuri celebre au fost jefuite de bande înarmate, chiar în centrul capitalei franceze.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.