O nouă întâlnire a asociației pentru persoanele cu dizabilități „Ridică-te și umblă” cu voluntarii din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un nou an 2020, noi întâlniri ale asociației pentru persoanele cu dizabilități „Ridică-te și umblă”. Toți cei doritori sunt așteptați pe data de 26 ianuarie 2020, orele 14, la Complexul de servicii pentru persoane vârstnice „Sfântul Nicolae”, str. Anișoara Odeanu nr. 20 bis, în spațiul pus la dispoziție de Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj.

Mai mulți voluntari cu profesii diferite le vor fi suport pentru nevoile lor de dezvoltare, ajutor și relații calde și prietenoase, vor construi un mediu de sănătate psihică și sufletească, cadrul vital de integrare socială.

Ne vom întâlni regulat, în a patra duminică a fiecărei luni, într-un loc agreat de toți, spunându-ne poveștile noastre de viață care ne fortifică existența și respectul față de cei din mijlocul nostru, facem programe diverse, culturale, tombole cu premii – ne dorim să trăim  frumos în climatul de prietenie și atașament reciproc.

Nu ezitați, citind acest articol, să invitați o persoană cu dizabilități la întâlnirea din orașul dumneavoastră, pentru a-i oferi un petec de fericire, printre voluntarii care îl vor prețui și aprecia. Și așa deveniți un voluntar demn și plin de satisfacție și… nu veți regreta!

Mihaela KRISTOF

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.