O lume minunată! Activități dedicate Zilei Copilului

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Clubul Copiilor Lugoj, Asociația Smart Kreativ, Casa de Cultură a Municipiului și Primăria Lugoj organizează, timp de 4 zile, în perioada 29 mai – 1 iunie, o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului, sub genericul „O lume minunată”.

Astfel, miercuri, 31 mai, între orele 17:00-19:00, copiii și tinerii sunt invitați să participe, în Parcul „George Enescu”, la o porție generoasă de dans și zumba. Vor avea posibilitatea să participe activ la o „bătălie” între cei mai talentați copii și instructori de la cluburi de dans din Lugoj, Arad și Timișoara.

Joi, 1 iunie, între orele 10,00 și 13,00, pe aleile Parcului „George Enescu”  vor fi răspândite mai multe ateliere și zone de interes la care copiii sunt așteptați să participe activ: pictură pe față, desene pe asfalt, jocuri și demonstrații sportive, experimente cu profesorul Științescu și asistenții săi, teatru de păpuși, oglinda magică cu personaje preferate din filme sau desene animate, demonstrație de graffiti, spectacolul pentru copii „Greierele și furnica”.

Activitățile sunt organizate în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Lugoj, Asociația FOA, Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, Centrul de Tineret Lugoj, Asociația „Educația fereastră spre viitor”, Asociația „Pro Baschet” Lugoj, Clubul „Tip Top” Timișoara, Dinamic Dance Timișoara, New Generation Studio Arad, Red Wings Studio. Proiectul este finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj.

Și la Făget, administrația locală organizează, ca în fiecare an, de 1 iunie, diferite acțiuni recreative care au ca scop marcarea importanței Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentul va avea loc în Parcul Central din Făget, începând cu ora 10, și va cuprinde în program muzică, face painting, demonstrații educaționale, statui vivante și mimi etc.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.