O tânără a fost ucisă de soțul ei, în fața fiului de 8 ani. A împușcat-o de 4 ori, apoi s-a sinucis

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Comunitatea din Stratoni, o localitate din peninsula grecească Halkidiki, este în stare de șoc după o crimă brutală comisă luni dimineață, în casa unei familii cu doi copii. Într-un acces de furie, un tânăr de 39 de ani și-a împușcat mortal soția, apoi s-a sinucis cu aceeași armă. Întreaga oroare s-a derulat sub ochii fiului de 8 ani al cuplului, rănit de schije în urma atacului sălbatic. Micuțul a fost transferat la Spitalul Hipocrate din Salonic și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. „E o dramă pe care o trăim în regiune.

Ne întrebăm de ce tânărul a făcut așa ceva. Părinții și cei doi copii ai lor erau bine, cu ceva timp în urmă se mutaseră într-o casă nouă”, a declarat președintele comunității locale din Stratoni, Nikos Antoniou. Celălalt copil al familiei, o fetiță în vârstă de 12 ani, nu era acasă în momentul producerii tragediei. Potrivit jurnaliștilor, copila petrecuse noaptea acasă la bunica, iar dimineața și-a căutat părinții care însă nu mai răspundeau la telefon. Îngrijorată, bunica s-a dus la ei acasă, iar de îndată ce a văzut oroarea, a sunat la poliție.  În urma examinării macroscopice a celor două cadavre, medicul legist Eleni Zagelidou a stabilit că tânăra mamă a fost împușcată de patru ori cu o carabină, înainte ca soțul criminal să îndrepte țeava asupra sa și să-și pună capăt zilelor.

Femeia a fost împușcată mai întâi în spate, apoi în zona gâtului și a umerilor, în timp ce și-ar fi pus mâna peste față pentru a se apăra. Și mai șocant este că bărbatul de 39 de ani și-a ucis soția în fața fiului lor de 8 ani, în camera copiilor. Trupul fără viață al tinerei de 36 de ani a fost găsit în patul băiețelului, în timp ce cadavrul soțului zăcea în dormitorul cuplului. Un detaliu sfâșietor este că băiețelul de 8 ani, care și-a văzut mama ucisă de propriul tată, a rătăcit apoi prin casă, în stare de șoc, ore întregi. Acest lucru rezultă din cercetările făcute de anchetatori, care au găsit urme de pași cu sânge în aproape toată casa. Copilul a umblat prin încăperile casei până când bunica a ajuns la el, aproape cinci ore mai târziu și a alertat poliția. Ulterior, băiețelul a fost dus la spital.

Şocat, directorul Clinicii de Chirurgie Pediatrică, George Tsikopoulos, a declarat că băieţelul a fost găsit în braţele mamei sale şi că are răni la braţ, în special la antebraţul drept, unde pielea și mușchii lipsesc. Cât privește ora crimei, din primele date se pare că a fost în jurul orei 6 dimineața, când probabil că bărbatul se pregătea să meargă la fabrica unde lucrează. Atacatorul a fost găsit în lenjerie intimă, în timp ce nefericita lui soție era încă în pijama.Potrivit mărturiilor vecinilor și persoanelor care cunoșteau familia, în ultimii ani certurile între cei cei doi soți erau tot mai dese, iar femeia își dorea să divorțeze. Autopsia celor două cadavre va avea loc marți, la Serviciul de Medicină Legală din Salonic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.