O femeie în vârstă de 78 ani, rătăcită între Jena și Sacu, a fost găsită de pompieri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie în vârstă de 78 ani, rătăcită între Jena și Sacu, a fost găsită de pompieri.

Alertă în rândurile pompierilor din Lugoj, în noaptea de joi spre vineri. Salvatorii au fost solicitați să caute o femeie de 78 de ani rătăcită pe o cale ferată dintre Timiș și Caraș-Severin. Bătrâna a fost găsită teafără.

Alarma a fost dată în cursul nopții, după ce femeia a reușit să anunțe că a greșit stația CFR în care trebuia să coboare și s-a rătăcit, pe calea ferată dintre Jena – județul Timiș și Sacu – județul Caraș Severin. De asemenea, alături de pompieri, la căutări au participat și patru polițiști din ambele județe.

„3 echipe de căutare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj au participat, în această noapte, la salvarea unei femei în vârstă de 78 ani, rătăcită pe calea ferată dintre localitățile Jena și Sacu (Caraș-Severin). Împreună cu aceștia, la căutări au participat 4 polițiști din ambele județe.

După aproximativ 30 minute de căutări, în condiții de ploaie torențială, persoana a fost găsită lângă calea ferată, în apropiere de pădure. Aceasta le-a spus salvatorilor că a greșit stația C.F.R. în care trebuia să coboare. A reușit să anunțe că s-a rătăcit, dar între timp i s-a descărcat bateria telefonului”, transmit pompierii.

Femeia a fost predată unui echipaj SMURD pentru evaluare însă nu a fost necesar transportul ei la spital. Polițiștii au dus-o ulterior acasă.

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.