Ungaria Putto 8/20: Loteria cu extrageri din 5 în 5 minute

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ungaria Putto este una dintre loteriile online la care pot juca românii, prin intermediul cazinourilor online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Formatul extragerii este 8/20, adică sunt extrase 8 numere din 20, dar pe bilet se pot pune chiar și 16 numere, ceea ce înseamnă că rămân numai patru numere neacoperite.

Acest joc se aseamănă cu popularul slot Grecia Keno prin frecvența extragerilor: sunt evenimente zilnic, din 5 în 5 minute. Tot în țara vecină se mai organizează Loto Ungaria Keno 20/80, pe care se poate paria o singură dată pe zi. Putto este mai atractiv atât din acest punct de vedere, cât și ca probabilitate de câștig: un număr are șanse 40% să iasă, în comparație cu 25%.

Cota biletului plasat la Ungaria Putto diferă în funcție de sistemul ales. Astfel, dacă plasezi un bilet 1/8, beneficiezi de o cotă medie de 2.30 (ea diferă de la un operator la altul). În schimb, în cazul în care alegi sistemul 1/16, cota este 1.15.

Cel din urmă sistem este preferat de jucătorii care utilizează strategia Easy Money, care presupune mizarea întregului buget pe un singur bilet. Totuși, nu trebuie ignorat faptul că vorbim despre un joc de noroc și că nu este imposibil ca numărul pe care s-a pariat să fie printre cele patru care nu sunt acoperite. E mai puțin probabil, dar este posibil să fie pierduți toți banii. Pasionații de loto care înțeleg bine despre ce este vorba nu recomandă această strategie. În schimb, pot fi folosite strategii bazate pe mize progresive, precum Martingale (miza este dublată după fiecare bilet necâștigător) sau D’Alembert (miza este crescută cu o unitate după un bilet necâștigător și scăzută cu o unitate după un pariu câștigător).

Iată ce alte sfaturi au jucătorii experimentați pentru cei care se gândesc să joace pe viitor la Ungaria Putto:

Alocați un buget lunar fix pentru loto”. Jocurile de noroc trebuie păstrate strict la nivel de distracție, iar orice distracție ar trebui să aibă alocat un buget fix. Suma cu care este alimentat contul deschis la un cazinou online ce oferă acest tip de loterie trebuie să fie una „dispensabilă”. Cu alte cuvinte, pierderea ei nu trebuie să afecteze viața jucătorului și a familiei acestuia. Este o pierdere calculată.

Nu vă lăsați cuprinși de emoții”. Datorită faptului că sunt extrageri din cinci în cinci minute, loteria Ungaria Putto poate fi comparată cu pariurile live. Următorul pariu este pus sub imperiul trăirilor experimentate în timpul extragerii precedente. Este posibil ca unii jucători, luați de val, să nu ia deciziile potrivite în ceea ce privește managementul banilor. De exemplu, o serie de pariuri necâștigătoare îi poate determina să mărească miza mai mult decât le permite bankroll-ul. Dacă pierd din nou, ajung cu balanța pe zero.

Deschideți conturi pe mai multe platforme de jocuri de noroc”. Așa cum am precizat, cota biletului plasat pe loteria din Ungaria diferă de la un cazinou online la altul. Iată de ce este bine ca jucătorii să aibă mai multe conturi: pentru a-și maximiza profitul, ei trebuie să parieze pe cele mai mari cote. În plus, pot profita de ofertele promoționale pe care le are fiecare operator, unele dintre ele fiind destinate special celor care intră în secțiunea loto.

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.