O femeie de 38 de ani a ademenit un băieţel de 12 ani cu dulciuri pentru a-l abuza, pe un câmp, lângă şcoală

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Deborah Yates, în vârstă de 38 de ani, mamă a trei copii, a fost arestată după ce a mituit un băieţel de 12 ani cu dulciuri, chipsuri şi suc pentru a-l abuza sexual pe un câmp, în apropiere de şcoală.

Femeia a încurajat victima să nu meargă la şcoală, ci să se întâlnească cu ea pe un câmp din apropiere, unde avea să profite de inocenţa sa. În faţa instanţei, băiatul a povestit întreaga scenă. Abuzul ar fi început când ea l-a sărutat şi îmbrăţişat pe băiat, iar apoi şi-a coborât mâinile pe pantalonii săi.

Un profesor i-a găsit ceva vreme mai târziu întinşi printre tufişuri, potrivit publicaţiei The Scottish Sun. Deborah a fost condamnată pentru trei acuzaţii de agresiune sexuală a unui copil cu vârsta sub 13 ani, două acuzaţii de instigare a minorilor sub13 ani la activităţi sexuale şi o acuzare de răpire a copilului.

Deborah Yates, din Woodville, Derbyshire, a fost arestată preventiv pentru faptele sale. Judecătorul Robert Egbuna a amânat însă sentinţa până pe data de 19 aprilie, astfel încât să poată citi şi o declaraţie actualizată a victimei în urma acelei agresiuni.

Procurorul Andrew Vout a declarat în faţa instanţei că infracţiunile au avut loc acum cu trei ani, atunci când Deborah Yates şi băiatul locuiau în Derby.

„L-a păcălit că are grijă de el şi l-a abuzat. Ea spune că nu a existat deloc contact sexual. Minte. L-a rugat să nu meargă la şcoală şi l-a încurajat să se întâlnească cu ea, recompensându-l cu dulciuri, chipsuri şi băuturi răcoritoare.  Aveau să se întâlnească pe un câmp de lângă şcoală, făcându-l să o sărute şi să o atingă. Îşi cobora mâinile jos pe pantaloni şi îl atingea (sexual). L-a rugat să facă acelaşi lucru cu corpul ei, pentru bani, dulciuri şi chipsuri”,

a declarat procurorul Andrew Vout.

Organizaţia caritabilă Derby Safe and Sound l-a sprijinit pe tânăr după ce femeia a fost arestată.

„Vreau în special să-l felicit pe acest tânăr băiat pentru vitejia sa în a dezvălui la ce a fost supus. Era clar de la bun început că fuse-se păcălit să creadă că era o relaţie sănătoasă, normală, iar psihologul nostru de asistenţă specială va avea nevoie să abordeze acest subiect într-un mod atent şi empatic. Confuzia lui cu privire la ceea ce s-a întâmplat arată manipularea complexă pe care copiii şi tinerii o pot resimţi şi pericolul din comunităţile noastre locale. Acest caz subliniază că exploatarea copiilor poate afecta orice fată sau băiat, indiferent de locul în care trăiesc, de situaţia familială, de mediul cultural sau social. În mod similar, făptaşii pot fi bărbaţi sau femei, pot opera individual sau în grup şi provin din toate categoriile de vârstă”,

a declarat CEO-ul organizaţiei, Tracy Harrison.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.