Lucrări de igienizare la Făget, Balinț, Liebling, Voiteg, Sacoșu Turcesc

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Aquatim anunță că, joi, 8 aprilie, între orele 09:00-14:00, vor avea loc lucrări de spălare și dezinfectare a rețelei de apă, în Făget, pe străzile Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea  Spitalului și Gheorghe Doja. Ca atare, presiunea va fi scăzută.

Joi, 8 aprilie, între orele 08:00-16:00, se vor igieniza și dezinfecta rezervorul și rețeaua de apă din Balinț. Aici, în acest interval orar precizat, apa va fi sistată.

Tot joi, 8 aprilie, între orele 8.00-16.00, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Voiteg. Va fi afectată întreaga localitate pentru că lucrarea este amplă, urmând ca trei străzi importante să fie racordate la rețeaua nouă de distribuție  a apei.

Mai precizăm că, în perioada 7-9 aprilie, între orele 9.00-15.00, se vor  efectua lucrări de igienizare în Liebling. Presiunea va fi scăzută.

În 9 aprilie, între 08:00-16:00, va fi presiune scăzută și în  localitatea Sacoșu Turcesc, din cauza acelorași lucrări de igienizare ale bazinului de înmagazinare a apei.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.