O femeie care credea că iubitul o înșală a descoperit că, de fapt, acesta o viola în somn

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie din Melbourne care bănuia că logodnicul ei o înșală i-a spart contul de e-mail, dar a făcut o descoperire îngrozitoare: a găsit înregistrări video în care bărbatul o viola în timp ce ea dormea. Bărbatul este acum judecat pentru agresiuni sexuale grave.

Cei doi erau într-o relație de peste doi ani. El a recunoscut că în tot acest timp a violat-o de șapte ori și a agresat-o sexual de 21 de ori, fără ca ea să știe. Identitatea bărbatului de 34 de ani, tată a doi copii, nu a fost făcută publică. El a pledat vinovat pentru trei acuzații de agresiune sexuală și două acuzații de viol și va fi condamnat pentru infracțiuni sexuale grave.

Potrivit procurorilor, femeia a descoperit nouă e-mailuri trimise de pe contul personal pe e-mailul de serviciu al partenerului ei, în care erau atașate videoclipuri care arătau cum o violează în somn. Și-a dat seama că este vorba despre ea când și-a văzut tatuajele în înregistrările video. Unele dintre videoclipurile găsite de femeie erau scurte, durând doar câteva secunde.

Unul a avea însă aproape 12 minute. Femeia a spus că a fost rănită și dezgustată de faptul că omul cu care era într-o relație a agresat-o. „Nu văd cum aș putea să mai am încredere în cineva într-o relație intimă în viitor”, a spus ea. Femeia a spus, de asemenea, că suferă pentru că a rupt relațiile cu copiii agresorului și cu familia lui, oameni pe îi considera propria familie.

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.