Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari în pereții casei sale

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pablo Escobar, considerat cel mai puternic traficant de droguri din istorie, a lăsat în urma sa o avere uriaşă, ascunsă în diverse locuri din toată lumea. Un nepot de-al său susţine că a găsit un sac cu 18 milioane de dolari în pereţii casei. Nu s-a putut însă bucura de ei întrucât cea mai mare parte a bancnotelor erau putrezite.

Ascunsă bine sub tencuială. Acolo a găsit Nicolas Escobar comoara celebrului său unchi. O pungă în care erau milioane de pesos, echivalentul a 18 milioane de dolari. Şi nu e prima dată când găseşte din avuţia ascunsă a lui Escobar şi spune că i s-a arătat în vis unde să caute. Multe dintre bancnotele ascunse în pereţi au putrezit şi nu mai pot fi folosite.

Pe lângă punga cu bani, nepotul traficantului a mai găsit un ceas de firmă, o maşină de scris, pe care Escobar o folosea pentru a-şi scrie manifestele, câteva grame de aur şi stiloul traficantului. Nicolas Escobar vorbeşte cu mândrie de unchiul său, se laudă că era nepotul preferat şi îl însoţea peste tot. La aproape 30 de ani de la moartea sa, Pablo Escobar este considerat cel mai mare traficant de droguri din istorie. Supranumit „regele cocainei”, a condus cartelul Medellin şi traficul de droguri la nivel mondial aproximativ două decenii, de la începutul anilor 70 şi până la moartea sa.

La apogeul carierei sale deţinea 90% din piaţa de cocaină din SUA şi 80% din cea mondială. Aşa a ajuns al doilea cel mai bogat om de pe planetă la vremea respectivă, după sultanul din Brunei, cu o avere estimată la 30 de miliarde de dolari.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.