Natalia Dragoș a obținut două medalii la Campionatul Național de Atletism U16

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 22-23 iulie 2023, pe stadionul Iolanda Balaș Soter, de lângă Arcul de Triumf din București, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de Atletism U 16, competiție care a reunit cei mai buni atleți de perspectivă din țară. Lugojul a fost reprezentat de Natalia Dragoș, legitimată la Clubul Sportiv Școlar.

Sportiva noastră, formată și antrenată de profesorul Adrian Vrudnik, a atins un nivel ridicat de performanță, urcând de două ori pe podiumul de premiere.

Natalia a concurat la 80 m și la 300 m garduri. La proba de 300 m garduri, la care au concurat 32 de sportivi, repartizați în patru grupe, Natalia s-a clasat pe primul loc și a obținut titlul de campioană națională, fiind cronometrată cu 46,11 secunde.

La proba de 80 m garduri, la care au participat 24 de sportivi, împărțiți în trei grupe, Natalia a avut al doilea rezultat foarte bun, urcând pentru a doua oară pe podium. A fost medaliată cu argint, timpul obținut fiind de 12,02 secunde.

Vasile Canea, profesor la secția de atletism a CSȘ Lugoj, care a însoțit-o și a asistat-o pe Natalia Dragoș la finala națională U 16, a spus că sportiva noastră și-a îndeplinit obiectivele de performanță pentru acest sezon, chiar dacă evoluția putea să fie și mai bună. (D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.