Natalia Dragoș a obținut două medalii la Campionatul Național de Atletism U16

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

În perioada 22-23 iulie 2023, pe stadionul Iolanda Balaș Soter, de lângă Arcul de Triumf din București, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de Atletism U 16, competiție care a reunit cei mai buni atleți de perspectivă din țară. Lugojul a fost reprezentat de Natalia Dragoș, legitimată la Clubul Sportiv Școlar.

Sportiva noastră, formată și antrenată de profesorul Adrian Vrudnik, a atins un nivel ridicat de performanță, urcând de două ori pe podiumul de premiere.

Natalia a concurat la 80 m și la 300 m garduri. La proba de 300 m garduri, la care au concurat 32 de sportivi, repartizați în patru grupe, Natalia s-a clasat pe primul loc și a obținut titlul de campioană națională, fiind cronometrată cu 46,11 secunde.

La proba de 80 m garduri, la care au participat 24 de sportivi, împărțiți în trei grupe, Natalia a avut al doilea rezultat foarte bun, urcând pentru a doua oară pe podium. A fost medaliată cu argint, timpul obținut fiind de 12,02 secunde.

Vasile Canea, profesor la secția de atletism a CSȘ Lugoj, care a însoțit-o și a asistat-o pe Natalia Dragoș la finala națională U 16, a spus că sportiva noastră și-a îndeplinit obiectivele de performanță pentru acest sezon, chiar dacă evoluția putea să fie și mai bună. (D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.