Locuitorii Belințului au un Centru Medical de Permanență

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Locuitorii Comunei Belinț și nu numai vor beneficia de un centru medical de permanență, care va fi la dispoziția cetățenilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15 la ora 08 a zilei următoare, iar sâmbătă si duminică de la 08 până la 08.

Persoanele cu probleme de sănătate, altele decât urgențele, pot primi ajutor [telefon +40 (356) 809 879]. Centrul medical va funcționa lângă Primăria Comunei Belinț, în fosta clădire a Centrului Infoturistic, si va deservi locuitorii din zonă, având arondate comunele Belinț, Balinț, Bethausen, Bara, Ohaba Lungă, Ghizela și Secaș.

„Nu a fost simplu să ajungem aici, dar ne bucurăm foarte mult pentru îndeplinirea acestui obiectiv foarte important pe plan medical. Suntem siguri că deschiderea acestui centru de permanență este benefică si va fi un ajutor pentru locuitorii comunei si nu numai.

Zilele trecute am avut și vizita dlui prefect Mihai Ritivoiu, căruia îi mulțumim și pe această cale. Mulțumim dlui președinte CJT Alin Nica pentru sprijin și tuturor celor implicați pentru îndeplinirea acestui proiect foarte important, spunem noi, pentru această zonă cu potențial mare.

Mulțumim dlui doctor Iosif Dejica, coordonatorul centrului, dnei doctor Adina Străin, dlui Roșca Dan și tuturor cadrelor medicale care au ales să se alăture acestui centru medical de permanență”, a precizat Laurențiu Tîrziu, primarul Comunei Belinț.  (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.