Moda a luat-o razna: rochii cu susul în jos sau purtate lateral, la defilarea de la Paris

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Săptămâna Modei de la Paris a debutat cu defilări spectaculoase și look-uri suprarealiste. Doja Cat a fost de nerecunoscut, acoperită cu cristale roșii, și a făcut furori pe internet.  Casa de modă Viktor & Rolf a dat la propriu moda peste cap.

La show-ul de primăvară/vară 2023, modelele au defilat pe podium în rochii de prințesă din tul sau rochii asortate cu o cravată. Piesa de rezistență și care a stârnit reacțiile publicului a fost faptul că rochiile se răsuceau în toate direcțiile.

Unele rochii au fost purtate pe orizontală sau pe diagonală, dezvăluind lenjeria de corp a celor care defilau. Un model a mers pe podium, îmbrăcată într-o rochie complet întoarsă cu susul în jos, tivul ascunzându-i fața și picioarele.

A fost una dintre ținutele care a ieșit în evidență. Întregul spectacol a fost o performanță, pentru că fiecare piesă din ținută sfida gravitația, rămânând la locul ei. Imaginile de la prezentarea de modă s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Mulți internauți au ținut să spună despre ținute că sunt „absurde” și „nebunești”. „Spectacolele Couture sunt menite să fie exagerate, amuzante și complet nerealiste pentru a fi cumpărate pentru uzul zilnic, iar Viktor și Rolf au reușit cu desăvârșire acest lucru”, este mesajul unui utilizator Twitter.

Carmen BIZĂU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.