Mobilitate Erasmus+. Elevi din Sevilla, la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un grup format din 21 elevi și 4 profesori de la IES Punta del Verde din Sevilla (Spania) au participat, în perioada 16-18 ianuarie 2023, la o mobilitate Erasmus+ la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” din Lugoj.

În cadrul acestei mobilității, elevi spanioli au participat la diverse activități de învățare desfășurate în cadrul liceului gazdă, au vizitat Primăria Municipiului Lugoj, unde s-au întâlnit cu primarul interimar Bogdan Blidariu, și au vizitat Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă din Lugoj și cele mai importante obiective istorice din oraș, ghidați de muzeograful Oliviu Gaidoș.

Miercuri, elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, împreună cu elevii spanioli de la IES Punta del Verde din Sevilla, au vizitat Timișoara, unde au participat la o prezentare a Universității de Vest și au vizitat diverse alte locuri cu însemnătate istorică, culturală și spirituală.

În cadrul Universității de Vest, elevii lugojeni și cei din Spania au învățat despre univers într-o activitate organizată la Planetariul din cadrul Facultății de Fizică și, continuând călătoria din lumea științei, s-au implicat în realizarea unor experimente de fizică.

Activitățile de învățarea din cadrul acestei mobilități au avut caracter practic și au contribuit la dezvoltarea competențelor de comunicare în limba engleză a participanților.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.