Mirele a fugit înainte de nuntă, iar mireasa s-a măritat cu un invitat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără din India a fost lăsată singură în faţa altarului, după ce viitorul mire a fugit cu câteva momente înainte de ceremonie. Spre surprinderea tuturor, viitoarea mireasă a ajuns să se căsătorească cu unul dintre invitaţi.

Se pare că totul ar fi fost declanşat de prietena secretă a mirelui „fugar’’, care îl ameninţase că se va prezenta la locul nunţii şi va bea otravă, decât să-i permită să participe la ceremonie.

Viitoarea mireasă a fost lăsată să suspine în ziua nunţii. Însă, în mod surprinzător, familia ei a reuşit să găsească pe cineva dispus să se căsătorească cu aceasta. După o discuţie, unul dintre oaspeţi a acceptat propunerea.

Potrivit presei locale, o altă mireasă din India a fugit cu bărbatul angajat să oficieze căsătoria. Preotul care era deja căsătorit şi avea doi copii nu a luat-o doar pe mireasa de 21 de ani, ci a plecat şi cu bijuterii în valoare de 150.000 de rupii şi peste 30.000 de rupii în numerar.

O investigaţie a arătat mai târziu că mireasa fugară avea o relaţie romantică cu preotul de mai bine de doi ani.

Un caz asemănător oarecum s-a întâmplat în SUA, unde o femeie a fugit dintr-o relaţie aranjată şi a ajuns să se iubească cu un cuplu căsătorit. Ea făcuse nuntă, după ce părinţii îi aranjaseră viitorul din punct de vedere financiar.

Dar căsătoria s-a destrămat rapid, iar tânăra a decis să plece pentru o săptămână la nişte prieteni, un cuplu căsătorit. şi ceea ce trebuia să fie o şedere de 7 zile a devenit de atunci o relaţie poliamoroasă. Cei trei trăiesc acum împreună şi cresc patru copii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.