O tânără a născut la doar 30 de minute după ce a aflat că e însărcinată

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

O tânără mamă a povestit despre minunea de Crăciun din familia ei, un bebeluş sănătos venit pe lume la 30 de minute după ce a aflat că e însărcinată.

Ally Opfer, o tânără de 26 de ani, din Cleveland, SUA, se pregătise să meargă la antrenamentul pentru majorete când s-a simţit puţin ciudat.

„Nici în vise n-aş fi crezut că sunt însărcinată. Nu mă îngrăşasem, nu mă simţeam obosită şi nici nu simţeam vreo mişcare în burtă. Abdomenul meu era plat. Totuşi, pentru că tot simţeam dureri, am acceptat să fac un test de sarcină, care a fost negativ, dar durerea era agonizantă”, a povestit Ally.

Câteva ore mai târziu, a fost dusă de urgenţă la spital. A rămas împietrită când medicul i-a spus că are o „masă” în abdomen.

„Mi-a zis: Ei bine, se pare că eşti însărcinată în 38 de săptămâni şi eşti în travaliu. Trebuie să te supunem cezarianei chiar acum, vei avea un copil” a continuat tânăra.

A fost un adevărat miracol de Crăciun. A născut după 30 de minute, aducând pe lume primul băiat din familie, după 43 de ani, prin cezariană.

La două zile după ce Oliver s-a născut sănătos şi cântărea 3 kilograme şi 400 de grame, evenimentul a devenit viral pe reţelele de socializare.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.