Mark Luca Iovița, locul 1 în Campionatul Balcanic de Supermoto, Drama, Grecia

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Federatia Greacă de Motociclism a organizat prima etapă balcanică de supermoto a acestui sezon competițional. Concursul a avut loc pe circuitul din Drama, duminică, 23 mai 2021.

România a fost reprezentată de doi sportivi la clasa SM65, Mark Luca Iovița, de la clubul VN Motorsport Timișoara (10 ani), și timișoreanul Mark Szabo (9 ani). Amândoi au avut o prestație excelentă și au reușit să domine concursul. Mark Luca Iovița a terminat pe locul 1, iar Mark Szabo pe 2.

„A fost o experiență grozavă pentru Mark! Circuitul din Drama a fost foarte bine pregătit, cu 40% traseu de motocros și 60% circuit asfaltat. Experiența din motocros l-a ajutat mult pe Mark, oferindu-i o lejeritate pe traseul de offroad și sărituri, unde a găsit aderența necesară chiar și cu cauciucuri de asfalt (slick-uri). Rămân constant uimit de adaptabilitatea lui, de plăcerea cu care concurează chiar și pe circuite noi și de dorința de a-și îmbunătăți timpul la fiecare ieșire pe traseu. Sunt mândru de evoluția lui, iar el este fericit că și-a îndeplinit un vis, acela de a urca pe prima treaptă a podiumului într-un campionat balcanic, cu steagul României în spate. Mulțumim Federației Române de Motociclism, clubului VN Motorsport Timișoara și sponsorilor, pentru susținerea acordată”,

a declarat Marțian Iovița, tatăl pilotului.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.