Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că plângea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Caz de-a dreptul şocant: un bărbat este acuzat că a aruncat un copil de 18 luni de la balconul aflat la etajul 5, enervat că micuțul nu se mai oprea din plâns.

Aleksey Levchenko, 42 de ani, a fost arestat şi şi-a recunoscut fapta, susţinând că „s-a enervat de plânsul său”. Bărbatul riscă acum o condamnare pe viaţă pentru crimă. Micuţul a fost găsit mort cu capul înfăşurat într-o pungă de plastic, la scurt timp după ce a fost lăsat în apartamentul bărbatului, situat în vestul oraşului Kirov. Levchenko invitase două femei la o petrecere pe 11 mai. Una dintre ele, o femeie de 26 de ani, pe nume Ksenia, şi-a adus şi fiul cu ea.

Copilul dormea în căruciorul său, când adultii au rămas fără alcool, iar femeile au iesit să mai cumpere, lăsându-l pe Levchenko să-l îngrijească pe copil. Cât femeile au lipsit, micuţul s-a trezit şi a început să plângă după mama sa. Anchetatorii spun că Levchenko a încercat mai întâi să îl liniştească punându-i o pungă de plastic pe cap. Când copilul a continuat să plângă, Levchenko l-a aruncat pe micuţul neajutorat de la balconul aflat la 50 de metri înăltime, a spus politia.

Micuţul a rămas nemiscat pe pământ, până când a fost văzut de o adolescentă, care a sunat la serviciile de urgentă. Paramedicii au declarat copilul mort, după ce l-au examinat la fata locului. Băietelul încă mai avea punga de plastic pe cap. Levchenko a fost arestat si pus în custodie după ce a mărturisit crima. Oamenii legii au deschis, de asemenea, un dosar penal pentru neglijentă împotriva serviciilor sociale locale care stiau despre abuzul de alcool al mamei copilului, dar nu au intervenit pentru a-l proteja pe băiat. Ancheta este în curs.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.