Marea asfaltare de toamnă continuă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marea asfaltare de toamnă este în plină desfășurare la Lugoj. Unele străzi au finalizate deja și se preconizează că întreaga lucrare va fi terminată până la venirea iernii. Printre străzile asfaltate se numără Ion Neculce, Fundătura Ion Neculce, Nicolae Pongratz, Dumitru Gherea, Ceferiștilor, Mărăști și Rarău. Străzile în care lucrările încă se desfășoară sunt Mărășești, Livezilor, Zorilor, străzile laterale din Tapia și Armădia, străzile 6 și 8 din zona de extindere Tapia, strada Nera și Brediceanu.

Așa după cum știți ne-am propus și în acest an un program ambițios de asfaltare a străzilor, a trotuarelor, a bordurilor și a celorlalte elemente privind circulația pe drumurile publice. Am reușit până în prezent ca pe Fundătura Neculce, pe Pongratz, pe Mărăști, pe Rarău și pe multe alte străzi să asfaltăm. Se află în curs de lucru Livezilor, Mărășești și alte străzi, inclusiv cele din zona rezidențială dintre Tapia și Măguri, străzile 6 și 8 din această zonă, srăzile laterale din Tapia și atunci am terminat și cu Tapia”,

a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

În ceea ce privește trotuarele asfaltate, lucrările s-au încheiat deja pe străzile Neculce, Fundătura Ion Neculce, Pongratz, Mureșului și Rozelor, în timp ce în lucru sunt trotuarele de pe străzile Mărășești, Dumitru Gherea și Grigore Ureche.

Alina DAMIAN

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.