Marcel Avram a fost învestit pentru a patra oară în funcția de primar al Orașului Făget

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Unul dintre cei mai apreciați primari din județul Timiș a fost învestit în funcție pentru a patra oară. Este vorba despre Marcel Avram, primarul liberal al orașului Făget.

Ceremonia de învestire a primarului Marcel Avram și a noului Consiliu Local Făget s-a desfășurat cu respectarea normelor de securitate privind epidemia de coronavirus, fiind prezidată de către prefectul de Timiș, Liliana Oneț, împreună cu decanul de vârstă al Consiliului Local Făget, Ioan Mureșan, și cu cei mai tineri consilieri, Bogdan Boambă și Silviu Dumitrescu.

Luni, 2 noiembrie 2020, a avut loc ședința de învestire a noului Consiliu Local Făget și a primarului orașului Făget, Marcel Avram, prezidată de prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, împreună cu decanul de vârstă al Consiliului Local Făget, Ioan Mureșan, și cu cei mai tineri consilieri, Bogdan Boambă și Silviu Dumitrescu.

Consiliul Local Făget are 15 consilieri, 8 de la PNL, 6 de la PSD și 1 de la PMP.

După depunerea jurământului, primarul Marcel Avram a ținut să le mulțumească membrilor vechiului Consiliu Local, secretarului general, Valentina Sita, administratorului public, Claudiu Avramescu, și viceprimarului, Vasile Sita, pentru buna colaborare și i-a felicitat pentru realizările avute împreună. În același timp, Avram și-a exprimat dorința și speranța că, împreună cu noul Consiliu Local, se vor realiza, și în noul mandat, cel puțin la fel de multe lucruri bune pentru Făget și făgețeni.

„Ca de fiecare dată, am convenit, primar și consilieri locali, să lăsăm la ușă politica de partid și, în deplin respect față de Constituția și legile țării și cu bună-credință, să facem tot ce ne stă în putere pentru binele locuitorilor orașului Făget”,

a spus primarul Marcel Avram.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.