Răsturnare de situație în cazul polițistului rănit de bărbatul căruia i-a spus să poarte mască [Foto & Video]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un ofițer din cadrul Poliției Municipiului Lugoj a ajuns la spital după ce a fost rănit marți dimineața, 3 noiembrie 2020, în timp ce se afla în misiune, informează lugojinfo.ro. Polițistul participa la o acțiune de verificare a respectării regulilor de prevenție împotriva coronavirusului, când, pe strada Timișoarei din Lugoj, a abordat un bărbat care executa niște lucrări.  Omul legii i-ar fi cerut explicații pentru faptul că nu purta mască, însă acesta a devenit recalcitrant.

Omul, angajat la societatea locală de apă-canal, s-ar fi enervat și a intrat într-o altercație cu ofițerul. În timpul imobilizării, bărbatul care avea asupra lui un cuțit, l-a rănit pe polițist la mână. Ofițerul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar agresorul a ajuns în custodia poliției. În acest caz a fost demarată o anchetă și, în funcție de rezultatul ei, urmează să se ia măsuri împotriva bărbatului.

UPDATE 1: Lugojeanul, angajat al societății de apă și canalizare Meridian 22, a scăpat fără dosar penal și a fost lăsat să plece acasă. Procurorul de caz a apreciat că fapta acestuia nu se încadrează la infracțiunea de ultraj, astfel că cel mai probabil bărbatul va primi o amendă pentru nepurtarea măștii, precizează Lugojeanul.ro

UPDATE 2: În urma apariției unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. IPJ Timiș a anunțat că au fost dipuse verificări interne pentru a se stabili dacă politistul a acționat corect, scrie LugojInfo.ro

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acțiune al unui polițist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a se efectua cercetări conform competențelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timiș a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a polițiștilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, au anunțat reprezentantii IPJ Timis. (sursa foto & video: lugojinfo.ro)

(P. M.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.