Lucrurile bune pentru lugojeni se fac în echipă! Călin Dobra: ,,Cu astfel de oameni alături de mine, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu la București, Alfred Simonis la CJ Timiș, Lugojul e pe mâini bune. Îl reconstruim împreună!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Președintele PSD și prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent la Lugoj pentru a fi alături de Călin Dobra, candidatul la funcţia de Primar şi de întreaga echipă a PSD Lugoj, în special a colegilor care candidează pentru funcţia de consilier local sau consilier judeţean la alegerile care vor avea loc în 9 iunie.

Alături de Călin Dobra și echipa PSD Lugoj s-au aflat și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, care este și candidatul alianței PSD-PNL la președinția Consiliului Județean Timiș, alți lideri ai PSD Timiș și primari din zona municipiului Lugoj.

La evenimentul de lansare a programului electoral au fost invitaţi să participe reprezentanţi de la toate confesiunile și etniile din Municipiul Lugoj, ortodocși, baptiști, evangheliști, catolici, reformați, adventiști sau  penticostali, români, maghiari, germani sau romi, pentru că scopul echipei PSD Lugoj şi a lui Călin Dobra este acela de a crea punţi de legătură şi de a UNI oamenii, nu de a dezbina comunitatea, pentru că toţi suntem locuitori ai Lugojului şi nu facem diferenţe între cetăţeni, pentru că toţi ne dorim binele oraşului nostru şi al lugojenilor, alături de care să reconstruim împreună.

Printre mesaje de susținere pentru Călin Dobra s-a numarat și cel a lui Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul alianței PSD-PNL la președinția Consiliului Județean Timiș, care a evidențiat faptul că Dobra este unul dintre oamenii respectați în PSD.

„Călin este unul dintre oamenii respectați în PSD la nivel național. De aceea îi are alături pe președintele partidului, domnul Marcel Ciolacu, pe prim-vicepreședintele partidului, domnul Grindeanu, primarii din zonă. Acest lucru dovedește respectul de care se bucură Călin Dobra în PSD Timiș și PSD național. Trebuie să recunoaștem că Partidul Social-Democrat are niște datorii față de Lugoj, acesta este adevărul! Trebuie să recunoaștem și să ne asumăm erorile făcute de unii dintre înaintașii noștri, trebuie să ne asumăm în fața dumneavoastră și aceste greșeli. Dincolo de asumarea acestor erori, trebuie ca împreună să ne asumăm că vom plăti acele datorii față de Lugoj și că, după următorii patru ani, vom fi „achitați”, a spus Alfred Simonis.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a menţionat în discursul său de susţinere faptul că Dobra este șansa reală pentru dezvoltarea Lugojului, pentru că este un om care vine cu o viziune ambițioasă și pozitivă pentru Municipiul Lugoj, cu o experienţă vastă dobândită în administrație, un om de bună credinţă care îşi asumă responsabilităţi alături de echipa sa de consilieri locali.

„Călin Dobra este șansa reală pentru dezvoltarea Lugojului! Are ambiția și experiența necesare pentru progresul acestui municipiu! Succesul lui Călin Dobra este de fapt succesul Lugojului. A demonstrat în trecut abilitățile sale manageriale la președinția Consiliului Județean Timiș și sunt sigur că va demonstra și la Primăria Lugoj! Este un tânăr cu experiență administrativă și cu bună credință, calități care garantează rezultatele. Prietenul meu, Călin Dobra, este primarul pe care îl merită Municipiul Lugoj!”, a spus și prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

Premierul Marcel Ciolacu a evidenţiat faptul că îl susține pe Călin Dobra pentru funcția de primar al Lugojului şi l-a felicitat pentru decizia de a candida pentru Primăria Lugoj, menționând că „nu este mândrie mai mare decât să fii primar în orașul în care te-ai născut”. Totodată, Marcel Ciolacu a arătat cât de importante sunt investițiile care, în ultimii ani, din păcate, nu s-au văzut în Lugoj.

 „Călin Dobra îmi este și prieten, dar mai ales îmi este coleg. Venea mereu și ne vorbea de Lugoj, un oraș frumos, un oraș cu istorie și spirit, la fel cum este întreg județul Timiș. Foarte multe investiţii, sub această guvernare, au fost dirijate către Timiş, către Timişoara. Mai puţin în Lugoj. De ce? Asta nu înseamnă că Lugojul e un oraş înapoiat. Nu. Lugojul a stagnat. Lugojul nu s-a dezvoltat. În Lugoj nu a existat o viziune şi un plan administrativ. În Lugoj nu s-a avut cu cine să se stea de vorbă. Autorităţile locale sunt baza dezvoltării unei ţări, a unei societăţi, a unui judeţ, a unui oraş, a unui municipiu. Neavând cu cine discuta, nici la nivel de Consiliu Judeţean, nici la nivelul municipiului, normal că lucrurile nu au mers în direcţia corectă. Datoria noastră este de a avea o stabilitate politică, datoria noastră este de a construi servicii publice, alături de autorităţile locale. Oameni buni, aveţi cea mai frumoasă echipă, aveţi pentru cine să vă uniţi şi să câştigaţi alegerile”, a spus Marcel Ciolacu.

În prezentarea programului electoral, Călin Dobra, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Lugoj, a arătat câteva din prioritățile pe care le are alături de echipa PSD Lugoj şi a subliniat faptul că își dorește să transforme Lugojul într-un loc unde oamenii să trăiască bine, să fie respectaţi și ascultați.

„Lugojul este orașul în care m-am născut, reprezintă comunitatea în care am crescut și m-am format ca om. De aceea, înainte de toate, îmi doresc să avem un Lugoj normal, în care oamenii să trăiască bine, să fie respectați și auziți. Am hotărât să vin acasă, să pun în slujba lugojenilor mei experiența reală dobândită în cei aproximativ 10 ani de administrație. Cu toţii ne dorim o schimbare. Nu mai putem spune „ar trebui să se facă”, ci trebuie să spunem ,,suntem pregătiți să facem”. Noi, echipa social-democrată, suntem dispuși să construim, împreună cu dumneavoastră, un viitor mai bun. Unul bazat pe dialog, corectitudine, dar în mod special, pe implicare şi într-un ritm susținut. Lucrurile bune pentru lugojeni se fac în echipă, iar cu oameni ca Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu la București, Alfred Simonis la CJ Timiș, alături de mine şi împreună cu dumneavoastră, Lugojul e pe mâini bune. Îl reconstruim împreună!”

Votați poziția 1, pe buletinul de vot, pentru primar: Călin Dobra!
Votați poziția 2, pe buletinul de vot, pentru echipa de consilieri!


Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș, Executat de SC AL LUGOJPRESS SRL, CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.