„Litoralul pentru toţi”. Prețuri începând cu 36 de lei pe noapte, de la 1 septembrie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Românii se pot caza din septembrie în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte, când va fi lansat programul „Litoralul pentru toţi”, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pachetele turistice pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie, în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon. FPTR informează că programul „Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 39, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon.

Hoteluri de la 2 până la 4 stele, înscrise în „Litoralul pentru toți” Până în prezent, s-au înscris în program 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe Litoral. Ele pun la dispoziţia turiştilor 3.400 de locuri pe noapte.

Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri. Cel mai ieftin pachet prin Programul „Litoralul pentru Toţi”, fără mic dejun, poate fi achiziţionat la un hotel de două stele din staţiunea Saturn şi costă, pentru două persoane, 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim cinci nopţi.

În acest program s-au înscris hoteluri de la 2 până la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turişti. „Litoralul pentru toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al FPTR, a transmis că se estimeză că luna septembrie va fi mai aglomerată decât a fost anul trecut.

„Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”,

a transmis Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al FPTR.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.