Liceul “Traian Vuia” din Făget are cea mai modernă centrală termică din Județul Timiș

Share Button

La Făget, lucrurile bune nu așteaptă prea mult să se materializeze, cu toate că uneori de la vorbă la faptă e cale lungă. Dacă însă ești un om al faptei, iar nu al vorbei, toate proiectele tale au sorți de izbândă. Astfel, implementarea proiectelor la Făget continuă și în acest an.

Începând de vineri, 22 martie 2019, Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget are cea mai modernă centrală termică din județul Timiș. Este vorba de un nou proiect PNDL implementat de Primăria Orașului Făget (cel de-al 9-lea) în care s-a câștigat 90 % din valoarea investiției, 10 % fiind contribuția Primăriei Orașului Făget.

„Tot pe PNDL am implementat încă 8 proiecte, din care amintesc drumul Făget-Jupânești și Grădinița din Partea Românească (singura din țară inaugurată în 2018!).

De asemenea, am câștigat încă două proiecte a căror implementare va începe anul acesta: apă-canal în Bătești și Begheiul Mic, iar tot pe PNDL am depus un proiect privind reabilitarea drumului Făget-Bunea Mare. Vă amintesc că, dacă toate celelalte orașe din județ au implementat 7 proiecte PNDL, noi, făgetenii am reușit implementarea a 9 proiecte și avem încă două în derulare!”, ne-a declarat Marcel Avram, PrimarulOrașului Făget.

AL PRESS

 

589

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.