Rotary plantează, din nou, la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Clubul Rotary Lugoj continuă acțiunea de plantare de arbori, demarată în urmă cu mai bine de un an, când au fost plantați 3.600 de puieți de salcâm pe un teren situat la ieșirea din municipiul Lugoj, spre localitatea Victor Vlad Delamarina, în zona fostei gropi de gunoi de la bălțile Mondialului.

“Cu mai bine de un an în urma, mai exact în 25 noiembrie 2017, din dorința de a avea un oraș frumos, ne-am adunat mai bine de 300 de oameni să facem ceva care să rămână copiilor noștri și care să ne ajute să creem o imagine mai frumoasă orașului nostru.

Așa am reușit atunci să plantăm 3600 de puieți de salcâm, pe groapa de gunoi, care nu ne făcea deloc cinste, de la ieșirea din oraș spre V.V. Delamarina. A fost o zi minunată de noiembrie, am avut soare și voie bună și Dumnezeu ne-a răsplatit munca, ne-a dat și ploaie și pomișorii noștri s-au prins aproape toți.

Dar, pentru că totuși trebuie să fie ceva care să nu ne lase să ne bucurăm de ceea ce am reușit să facem, oamenii nu au reușit să înțeleagă că acolo ar putea să crească acea pădure de salcâmi și au început în continuare să arunce tot ce le prisosește, acolo unde au fost obișnuiți…

Apelez la voi, lugojeni pentru care orașul nostru contează, care vă doriți ca pomișorii noștri să înflorească anul viitor, să ne întâlnim sâmbătă, 30 martie, și să ne unim efortul să-i ajutăm să înflorească! Veniți echipați doar cu voie bună și dorința de a face un lucru bun! De restul ne ocupăm noi”, au transmis reprezentanții Rotary Lugoj.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.