Liber la plimbări pe Corso! S-au finalizat lucrările din centrul orașului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Anunțam, cu bucurie, acum două săptămâni, că au fost reluate, în sfârșit, după doi ani, lucrările în centrul orașului. Unele publicații chiar au titrat, cu privire la acest aspect: „Minune la Lugoj!”. O mare bucurie mare i-a cuprins și pe internauții de pe rețelele de socializare, care băgau laicuri cu nemiluita sau adăugau câte un „Doamne-ajută!”.

Unii, însă, mai sceptici, ne spuneau să nu ne amăgim, pentru că orice minune ține trei zile. Iată-ne nevoiți să le dăm dreptate, deși „minunea” a ținut mai mult de trei zile, dar în orice caz nu a împlinit trei săptămâni.

Poate că Bogdan Blidariu, primarul interimar al orașului, a avut și el dreptate când a spus că lucrările nu se vor termina în acest an, dar nu credeam nici în ruptul capului că se vor opri după doar două săptămâni.

Cei câțiva muncitori de la firma din Reșița, care au montat branșamentele de gaz, și-au adunat utilajele și au plecat. Au plecat, dar au lăsat în urmă niște gropi de toată frumusețea, niște cabluri și niște șanțuri adânci.

Apoi, luni, au apărut alți muncitori și niște grămezi de nisip, care trebuia să fie împrăștiate. Cam asta este istoria reluării lucrărilor din centrul orașului. (N. S.)

Foto Daniel Ladany (25 august 2013)
Foto: Viorica Ganga Zlate (11 septembrie 2022)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.